Medlemskab i SMil Fyn

Er du nysgerrig på hvad det vil sige at være medlem i en BDSM-forening og hvad det koster så læs med her!

 

For at blive medlem af SMil Fyn skal du være fyldt 18 år. Du skal ligeledes have en interesse for BDSM samt være i stand til at respektere de regler vi har sat for vores forening.

 

Som medlem i SMil Fyn får du et medlemskort. Medlemskortet skal medbringes hver gang du besøger foreningen og er gyldigt i mindst 3 måneder af gangen. Medlemskortet giver dig adgang på foreningens medlemsaftenener, hvilke som standard ligger hver onsdag fra kl. 17.00, samt hver fredag fra kl.19.00. Yderligere åbningsdage samt særlige arrangementer fremgår af kalenderen. Med et medlemskort fra SMil Fyn har du ligeledes mulighed for frit at komme i de 3 andre SMil-foreninger i Danmark, inden for den respektive forenings åbningstider.

 

Du bliver medlem ved at bestille en intro her på siden: Book en intro.

 

Gæsteaften

 

Hvis du er i tvivl om SMil er noget for dig, har du mulighed for at deltage i en af SMil Fyns særlige gæsteaftener. På disse aftener vil der være gæster i foreningen som, efter en kort gæsteintro med introduktion til foreningens regler, betaler for et dagsmedlemsskab.

 

Et dagsmedlemsskab i SMil Fyn koster 100 kr. Hvis du ønsker at melde dig ind i foreningen efterfølgende, vil disse 100 kr. blive fratrukket dit indmeldelsesgebyr.

 

Har du nogle spørgsmål så kontakt os med det samme og vi vil svare dig så hurtigt vi kan! Ellers så læs under:

Ofte stillede spørgsmål.

 

Priserne i SMil Fyn er som følger.

Priser (2016)

SMIL Fyn drives af medlemmerne, og vi gør hvad vi kan for at gøre foreningen så billig som mulig. Du har som medlem af SMIL Fyn adgang til SMIL foreningerne i København, Ålborg og Århus, samt vores venskabsforeninger Den sorte fabrik i Århus og Kælderen i Herning

Jeg bor ikke på Fyn

Pris pr. kvartal:

Jeg bor på Fyn

Pris pr. kvartal:

Yderligere priser:

 

Deltagelse i et arrangement som gæst (dagmedlemsskab): 100,­-

 

Som medlem af Den Sorte Fabrik eller Kælderen: 50,­-

 

Indmeldelsesgebyr: 100,-

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Beskeden er modtaget.